torsdag 20 februari 2014

Stenbordet


heter ju egentligen inte Stenbordet, utan J-Fai Restaurant. De har öppet varje dag 9 - 21, urom söndagar. Då får den trevliga och hårt arbetande familjen sin välförtjänta vilodag!


Stenborden är två stycken, på utsidan restaurangen - stora Stenbordet, som ofta är upptaget, och så lilla Stenbordet, som är vårt! Och där sitter Tommy, längst till vänster! Konstigt nog är det alltid ledigt när vi kommer dit, även om restaurangen i övrigt är alldeles full. Och det är ju bra, för det är den absolut bästa platsen, tycker vi!


I kväll var det väldigt mycket folk, och tjejerna slet i det öppna köket! Vi beställde friterade räkor med stark thaichilisås - en ny favorit! Vi fick vänta en stund på maten, men det är den värd...
Jag tror inte att jag överdriver när jag påstår att alla Malee Gardengäster har ätit på Stenbordet rätt många gånger vid det här laget.......Billigt, trevlig stämning och gott, gott!


Den här ödlan trivs väldigt bra ovanpå vår port! Den sitter ofta där och fångar insekter. Och inte flyttar han på sig när man ska in eller ut.......


Idag tog vi en lugn dag vid poolen och diskuterade viktiga saker, som till exempel var vi ska äta lunch, och middag, och om vi ska orka gå och hämta tvätten idag, eller om vi ska vänta tills i morgon....Stora beslut att fatta en sådan här varm dag!


Däremellan badade vi en del....Och så tittade vi på personalen som vattnar, vattnar och vattnar! Men så är trädgården fin också!


Kallots och chicken kebab blev det på hemvägen! Det är mycket mat, så att dela en portion räckte bra. Kallots är också en väldigt trevlig restaurang med god mat! Tyvärr blir det aldrig av att vi äter där på kvällen - de stänger klockan åtta och vi är rätt sena av oss - det är sällan vi äter middag innan åtta......


Kvällsbilden - runt 19-tiden är det som allra vackrast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar