lördag 24 mars 2012

Så kom den till sist

den där dagen när kroppen och själen reagerar och långresa, luftombyte, miljöombyte och alla nya intryck slår till! Så idag blev det ingen tur till stranden, idag blev det bara en kort promenad (som var jobbig nog, mitt i solgasset mitt på dagen! Dumt, förstås.......)


Tur att man har en skuggig uteplats!


Här tog vi det lugnt någon timma medan On fixade och gjorde fint inne hos oss och laddade kylen med ny frukt. Ananas blev det idag - en favorit!


Ett glas vitt med mycket is tillsammans med dagens frukt är inte alldeles fel..........


...........och en stund i skuggan i hängmattan är aldrig fel! Det är bara det att det är väldigt lätt att slumra till där........Fast vad spelar det för roll - vi kan ju sova när vi vill, äta när vi vill, göra faktiskt precis vad vi känner för utan att behöva tänka på morgondagen! Så är det att vara pensionär och livsnjutare. Och det finns inget bättre ställe att vara det än här!


Ett annat perspektiv - blå himmel och grön bambu ser man om man tittar rakt upp från hängmattan.......Vilsamt!


Mat behöver man, ibland. Oftast blir det riktig middag på kvällen - på dagen nöjer vi oss med frukt eller något annat lätt. I kväll gick vi till Banana Corner - trevlig restaurang i en lummig trädgård. Populär också verkar det som - där var mycket folk!


Idag skulle det bli en tidig kväll hade vi bestämt oss för. För trötta var vi, båda två. Och - tja, lite tidigare blev den väl - 00.30 sov vi nog i alla fall...........

Och i morgon blir det Hemliga stranden igen - Tommy vill tillbaka! Och jag också..........

1 kommentar:

  1. Vad fina ni är! Och det är klart att ni kommer tillbaka <3
    KRAM Lotta

    SvaraRadera