måndag 5 mars 2012

Den sista dagen och den första dagen.....


Så kom den då, sista dagen på Malee Garden för Fredrik, Annelie och Leo. Tidigt i morgon bitti går färden vidare till Koh Lanta och Best House där de bor en vecka innan hemresa med ett dygns stopp i Bangkok.  


Och vad de har trivts bra här! Hade det inte varit upptaget så hade de nog stannat ett par dagar till.... Vi har ju inte hunnit med allt som vi planerade från början - dagarna bara rusar iväg! Tack och lov att jag själv har en hel månad kvar!


Roliga leksaker har de här i Thailandet tycker Leo! Det tycker hans pappa också. Han kunde inte motstå en radiostyrd helikopter som han påstod var en present till Leo.......


Undrar hur många gånger Leo har varit på 7-11 och hittat alla möjliga konstiga små prylar som inte finns hemma? Bra-att-ha-saker tycker han......Som tur är har han egna baht att handla för som han fick i julklapp av den thailändske tomten (det är jag, det, men det vet inte Leo!),


Väldigt många leksaker här låter väldigt högt och/eller blinkar i alla regnbågens färger!


Spännande läsksorter finns det också - knallgula, chockrosa, äckellila och illgröna! Den ena smakar värre än den andra.........Den chockrosa ska smaka jordgubb står det på den. Det gör den inte. Den smakar precis som sköljmedel luktar. Men det är kul att testa!

Mycket shopping har det blivit, inte bara för Leo utan för hans föräldrar också. Det blev nödvändigt att inhandla en stor bag i plastaffären för att få med sig allt på den fortsatta resan. Och innan de åker hem blir det varsin ny resväska för att få med sig alla fynd!
En snabb tur till apberget hann de med mellan shoppingvarven idag i alla fall!


I kväll åkte familjen till Phuket Fantasea för att se den berömda showen. Strax efter kom Monica i taxi från Kata Beach. "Ska bara kolla att uppkopplingen funkar............" 
Sedan hoppade vi över middag och nöjde oss med frukt och bröd hemma på vår balkong - ingen av oss orkade gå ut i kväll, och så hade vi ju så mycket att prata om nu när vi inte träffats på två dagar!
Vi skulle lägga oss tidigt hade vi bestämt.........


Men när familjen kom tillbaka någon gång närmare midnatt satt vi fortfarande kvar.........


7 kommentarer:

 1. En fantastisk fin bild på Fredrik med familj...synd att jag inte hann träffa honom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära du - morgonstund har guld i mund sägs det.......

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. De var skoj att träffa de dina, hgopaps det blir fler gånger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir det - det kan jag garantera.........

   Radera
 4. Ööööh.. HOPPAS inte hgopaps :))

  SvaraRadera