torsdag 10 maj 2012

Vad gör man?


Heldagsregn och ishockey på TV..........


Tja - man kan ju ge blommorna mat till exempel - dvs ny jord! Det har de behövt länge nu. Jag hoppas och tror att de ska bli glada och pigga på sig lite och blomma om igen!


 En av dem har faktiskt redan tjuvstartat.......en Våreld. Eller.......Höstglöd hette den när vi köpte den. Nu har den bytt namn.


Och så kan man ju baka bullar - det var längesedan sist. Det tar en stund, så det passar bra en sådan här dag. Riktigt goda blev de dessutom, tyckte bullexperten som lyckades slita sig från ishockeyn tillräckligt länge för att sno åt sig ett par stycken så fort de hade kommit ut ur ugnen. Sådär 60 bullar lyckades jag åstadkomma - inte illa! Nu har jag räddat ganska många och lagt dem i frysen, så nu kan eventuella gäster få varma kanelbullar eller bullar med mandelmassefyllning till kaffet - det är bara att välja!


Framåt kvällen höll det upp tillräckligt för att jag skulle kunna gå ut en sväng. Visst regnade det lite, och blåste rätt bra, men det var skönt i alla fall!

Nu har vi superkoll på vädret de närmaste dagarna - blir det Dalslandsresa och båtjobb i helgen? Det ser inte särskilt lovande ut, men vi håller tummarna och hoppas lite till!

Och i morgon natt ska den här pensionären återvända till jobbet och göra en natts gästspel där......... 

8 kommentarer:

 1. Bullarna ser riktigt goda ut.
  jag trodde du skulle extraknäcka som fotograf????

  Ha det bra.
  kram ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog inte riktigt kvalifikationerna för det tyvärr........Kram!

   Radera
  2. Du vet väl att vi också har vaken natt nuförtiden,så kom till oss och gästspela någon natt. Vi älskar kanelbullar som du vet!

   Radera
 2. Kanelbullar - kommer snart och hälsar på!

  SvaraRadera
 3. Godmorgon tjejen!

  Nu är det bara att vänta! Passar på att besöka Blogglandia innan vi ska ge oss ut på promenix med Charlie. Han har ett fasligt bry här han vill helst att vi ska vara i samma rum det blir lättare att vakta då.

  Här har det regnat inatt också solen lyser upp lite emellanåt men orkar inte riktigt hänga kvar.

  Ha det gott, och ibland är det bra att ta saken i egna händer. Kanelsnäckor... det låter smaskens. Knappast de ligger säkert i frysen ens...

  SvaraRadera
 4. Håll ett extra öga på nr 93....Franzen, det är min lu det!
  Bullarna ser smarriga ut...mmmm
  kram

  SvaraRadera