söndag 6 maj 2012

Lite bättre


..var det idag, i alla fall i solen och i lä för vinden. (i skuggan var det 8 grader. Vad liknar det egentligen - den 6 maj?)
På Monicas och Per-Eriks uteplats var det underbart! Och tänk så bra det blev med nya, hundvänliga utemöbler! Och barnbarnet från stan tyckte också det var skönt som synes..........


Det var inte lätt att slita sig från den sköna hörnan, men vi skulle ju ha lite motion också. Det tyckte i alla fall Moa, som väntade tåligt (nåja, ganska tåligt i alla fall - hon gnällde rätt högt.........) på att få följa med - för det har hon blivit van vid nu - när vi kommer vankas det promenad!


Uppe på höga berget var det blått, klart och kallt, kallt i vinden!


Men det får man väl stå ut med - utsikten slår det mesta! Och vattnet glittrar blått i solljuset.......


Vi satt kvar en bra stund på bänken vid tallskogen, med näsorna mot solen och uppknäppt jacka. Inga synliga huggormar idag............och inga synliga rådjur heller. Bara en massa glada barn och vuxna som lekte i tallskogen! På hemvägen gick vi via stranden och konstaterade att det nog är dags att städa Första viken snart - oj så mycket tång där har samlats under vintern!


Grannsamverkan och återvinning - ingen dålig kombination! En del fönster i husen har bytts ut nyligen, och de kasserade togs om hand av husens invånare - så nu byggs här växthus! Tänk vad tomatplantorna kommer att trivas här..........!

1 kommentar:

  1. Vad mysigt ni verkar ha på denna ö, och vackert är det! och att ha vatten runt om sig måste vara en speciell känsla. Promenader helt underbart och då man bara kommit in i systemet kan man svårligen vara utan dem. Där kan vi nog fråga vilken dogs som helst.

    SvaraRadera