måndag 27 februari 2012

Sleeping beauties............


Monica, Eva och Gittan!!! Man sover gott på stranden mitt i folkvimlet! Det är inte så konstigt - efter byte från minusgrader och mörker till 30 grader (i februari!) och ett ljus som kräver solglasögon! Själv tog jag Dagens Bild och gick och badade!


Men det är inte bara lättja och vila hela tiden! Monica var uppe redan vid 7.30 - blogginlägg ska skrivas - ingen rast och ingen ro!


Personalen på Kata Sun Beach hade en hektisk dag, de också! Meter efter meter av lakanstyg rullades ut, klipptes till och syddes - lakan går åt här tydligen!Men framåt kvällen tog de en välförtjänt paus häruppe vid poolen!


Lite väl mycket sol idag kanske?


Altanen är vårt "vattenhål"! Efter timmar på stranden och på massagemadrasserna (Monica och Eva blev grundligt oljemasserade idag) är det riktigt skönt att komma hem och slå sig ner här, duscha i omgångar och fixa till håret innan kvällens middagsutgång! Här får Eva hjälp av lillasyster.......Klockan har dragit sig mot 18, men fortfarande vimlar det av människor där nere på Kata Beach.


Tom Yam Koong heter garnnrestaurangen, och där hamnade vi idag. Ytterligare ett upprivet beslut - det var inte alls dit vi skulle egentligen. Men att riva upp beslut och fatta nya - det är vi väldigt bra på......
Och det ångrade vi inte heller! Jättetrevlig restaurang med fantastisk personal och supergod mat är detta! 
Och sedan hamnade vi förstås på altanen igen! Får väl hoppas att vi inte väckte hela hotellet, för oj vad vi har skrattat ikväll! Och Eva har lärt sig vad det är för skillnad mellan Facebook och blogg - inte illa!

Och här kommer mera..........

3 kommentarer:

  1. Ser väldigt hektiskt och härligt ut!! Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt med syrror...och du platsar ju fint också. Ha det fortsatt bra...

    SvaraRadera
  3. Hej på dej snäckan! Visst ser det skönt ut, utom den där röda ryggen... men var är du? Inte ett endast foto vad jag kan se på dig bara systrarna ;-) Men det är klart du är ju och badar och de andra sover...

    SvaraRadera