söndag 19 februari 2012

Det är dags!


Snart ser det ut så här - ungefär..........
Just nu är det 17 timmar kvar tills planet lyfter från Landvetter. Nedräkningstiden har alltså krympt från månader till veckor till dagar till timmar...... Det som verkade oändligt långt borta är alltså plötsligt nästan här!


Monica och jag träffades en stund på eftermiddagen idag och försökte komma underfund med vad det var för viktigt vi hade missat. För något måste det ju vara. "Har du köpt ost?" "Nej, har inte du gjort det?" Aj då...  Så det får väl bli en tidigare färja i morgon än vad vi hade tänkt, så vi hinner in en sväng på ICA Maxi! Fast för att vara på den säkra sidan så hade det nog fått bli så ändå - man vet ju aldrig här ute om man hamnar mitt i en ambulanstransport och får vänta. Och det är aldrig fel att ha gott om tid på flygplatsen!


Nästan ofattbart är det att vi nu äntligen är på väg! Fast de sista veckorna har tiden rusat iväg, och jag har knappt hunnit med, trots att jag borde ha all tid i världen. Men jag har inte ens hunnit ta mig till stan för att växla pengar, så det får bli det första jag gör på Landvetter i morgon.


Nu väntar några dagar i Bangkok allra först. Där landar vi 7.30 på tisdag morgon, pigga och utsövda? Nja - kanske inte. Det brukar ju snarare bli så att man "blir av" med en natt. För klockan är då bara 01.30 i Sverige, och vem klarar att gå och lägga sig när man just har kommit fram...... 
 Spännande och roligt ska det bli att träffa Bangkokbloggkompisarna Annika och Susanna!


Allt är packat, reskläderna är framlagda, pass och biljett är kollat, dubbelkollat och trippelkollat! Det enda som ska stoppas ner i sista sekunden är datorn! För det blir nog en del bloggande på resan.......Förhoppningsvis finns det tillgång till (gratis) internet dit vi ska! Men kanske det blir bloggtyst något dygn eller ett par - vad vet jag.....
 Jag återkommer..........

3 kommentarer:

 1. Trevlig resa!! Ha underbar semester! Eller pensiofrihet utomlands! :)

  SvaraRadera
 2. Önskar er en alldeles underbar resa tar du bloggen med dig eller ;-)


  Kram från Ingela

  SvaraRadera
 3. Trevlig resa, ser fram emot rapporter - och besök! Kram från mig och Ging!

  SvaraRadera