lördag 11 februari 2012

Dags för leverans


var det äntligen igår! Nu skulle den gamla sängen ut, och flytta till någon som behövde den bättre. Och det var på tiden, för nu har den stått i vägen i en månad! Men det är mycket som ska stämma ibland innan man får till det - släpkärra ska lånas (tack hyresvärdarna), bärhjälp ska fixas (tack grannarna som hjälpte oss nedför trappan) och  bärhjälp ska finnas på plats när vi levererar eländet!


Och Tommys Johannas kompis var på plats och blev glad och nöjd! Hoppas han har sovit gott i natt!


Johanna klarade sig ganska lindrigt undan - hon fick bära bäddmadrassen. Själva tittade vi på, Tommy och jag.........


Far och dotter spanar efter minifiskarna i Johannas miniakvarium.......


Väldigt fint var det, akvariet!
Efter fika och pratstund åkte vi hemåt igen - och skönt var det! Nu har jag varit i stan 5 gånger på en vecka - nu räcker det! Helgen ska bli lugn och fridfull och det blir ingen stadsresa på några dagar nu. Fast på tisdag måste jag ju in förstås - jag ska jobba! (Ja, en jobbnatt då och då tar jag - när jag själv vill........) Livet som nybliven pensionär är hektiskt ska ni veta!


En stunds väntan på färjan - då kan man väl passa på att ta ytterligare några bilder med nyförvärvet! På en tom bänk till exempel.........


Och på Knippla - det ser kallt och infruset ut.........
Och sedan kom äntligen färjan - snart hemma!
1 kommentar:

  1. Ja du, nu får du ta det lite lugnt. Å det är så sant - "pensio-tiden" är faktiskt rätt hektisk, men om en dryg vecka kan vi vila ut i solen!

    SvaraRadera