söndag 26 februari 2012

Kata Sun Beach....


.......har fått ett nytillskott sedan sist! En liten kille, cirka halvåret gammal, med världens vackraste ögon! Han är med överallt och sover ibland på en filt på golvet i frukostmatsalen. Hans kvicksilver till storasyster - eller kanske kusin- har jag ännu inte lyckats fånga på bild. Hon har hunnit växa en del, från baby till liten tjej till stor flicka som sitter och tar emot frukostbiljetterna på morgonen!


Eva och Gittan blev uppjagade vid 9-tiden - inte kan man sova bort semestern! Man kan väl ta en liten slummer på stranden i stället............


En kopp kaffe efter en stadig frukost med omeletter, pannkakor och frukt......


Att bada i havet första gången såhär i februari är en speciell känsla! Vattnet är 28 grader varmt och man vill aldrig gå upp! Så det blev några bad.........Och så kul det är att träffa alla gamla bekanta igen! Det tyckte tydligen de också, för jag fick kramar!
Lätt lunch fick det bli på Kata Mama. 


Vårrullar med räkor och stark sås........


Eftermiddagen ägnade vi åt att få våra fötter omskötta på alla sätt och vis. Finns det något skönare än fotmassage???


Så nu har man babyfötter med nymålade tånaglar. Jag måste nog köpa en lila klänning som matchar tror jag........


Two Chefs - restaurang med svenska ägare i Kata. Trevligt, med god mat! Och här är alltid fullt! Men visst fanns det ett bord kvar till oss!


Pasta med fläskfilé och gorgonzola lät väldigt lockande.


Men först - en liten amuse (tror jag att det heter, den lilla aptitretaren som serveras innan maten - eller hur Fredrik?) Och den smälte i munnen!

Mätta och nöjda var vi när vi komm hem vid 22.30-tiden. Och så blev vi förstås sittande med ett glas vitt på altanen till sent!
Dagens händelse: Äntligen har vi trådlöst internet och kan sitta på vår altan och skriva våra blogginlägg i lugn och ro! Och ett och annat mail..........På morgonen letade jag efter trådlösa nätverk och hittade flera stycken, så efter ett litet samtal med receptionen funkar allt utmärkt! Några hundra baht fattigare blev vi, men det är det värt!
1 kommentar:

  1. Amuse stämmer bra Mor, eller Amuse Bouche...
    Vi har det rätt gött på Koh Mak... Ses på fredag!

    SvaraRadera