onsdag 23 maj 2012

Arbetslust?


Idag hade syrenerna slagit ut på riktigt! Lila och grönt mot klarblå himmel - visst är det vackert!?


Äntligen kan man fortsätta jobbet med båten! Det där med rätt väder har vi väntat på ett tag nu.........Slipa, olja, lacka - det fungerar inte i regn och kyla. Problemet var väl bara att jag hade lovat att jobba två nätter den här veckan - typiskt! Så jag fick bli hemma, medan Tommy tog den lilla gröna, fullastad med allt från allehanda båttillbehör till mat och mängder av sängkläder, och gav sig av på förmiddagen!


Jag tog en cykeltur - igen - fast bara till Monica och Per-Erik. Där pågick också arbete (det var väldigt sådan arbetslust alla människor har fått helt plötsligt!) Här var det trädgårdsarbete som gällde - "Trekanten" skulle bli fin inför sommaren. Och där var en hel del att göra..........Jag blev alldeles varm och trött bara av att titta på..........Men jag ska dra mitt strå till stacken och hjälpa till, jag också. Här ska vi ha riktigt många mysiga grillkvällar i sommar, eftersom den här sommaren kommer att gå till historien som en av de soligaste och varmaste på väldigt länge - eller hur?


Den har ju i alla fall börjat rätt bra............


Alla mina orkidéer blommar för fullt


så det är vackert inomhus också


i varenda fönster!


Ja - den lilla gröna försvann ju iväg upp till Dalsland tidigare idag, och där blir den kvar några dagar. Men jag fick låna en liten röd i stället när jag skulle åka till jobbet i kväll! Den gick också bra..........(Tack Monica och Per-Erik - skönt att slippa åka i tre timmar för att ta sig till jobbet! Och lika länge för att ta sig hem i morgon.....)

2 kommentarer:

  1. Många goa grillkvällar ska det bli ja - det ser jag fram emot!

    SvaraRadera
  2. Sommarens grillkvällar, oh så härligt det klingar!

    Lite kul kanske det oxå kan vara att in och jobba sådär sporadiskt. I vart fall är det snabbt övergående eller hur? Men, visst är det märkligt hur snabbt man vänjer sig... eller i detta fallet vänjer av sig ;-) Ha en go dag! Kram Ingela

    SvaraRadera