måndag 21 maj 2012

Det ska vi fira!


Idag kom den, sommaren! 23 - 24 grader varmt, sol och svaga vindar! 


Det gäller att ta vara på den här dagen - vem vet hur många vi får.......Våren blev ju överhoppad på något sätt, och sommaren kom som en chock. Men en trevlig chock!
Monica, Tommy, hundarna och jag tog en promenad ut till strandstenarna, utrustade med kaffetermos och bullar. För varmt med t-shirt tyckte Tommy. Olga tyckte nog att det var för varmt med päls, för hon gick väldigt snällt och stillsamt, "nästan som en vanlig hund" sade Monica.


Efter några dagar bland skog och höga berg och djupa dalar och älvar bytte vi till hav, sten och blommande trift i stället! 


Olga - stilla för en gångs skull. Kul att kunna ta en bild där hon inte har hunnit försvinna innan jag har tryckt på avtryckarknappen!


På seneftermiddagen gick vi upp till vattentornet för att skåla in sommaren i Monicas födelsedagsvin! Det har stått och väntat på rätt tillfälle i flera månader nu, men idag kom den, dagen som var värd att fira!


Per-Erik beundrar..........


..........den vidunderliga utsikten bakom Tommy!


Framåt kvällen drog åskmoln närmare, och det mullrade och blixtrade någonstans in över stan. Några stänk fick vi, men mer än så blev det inte. Och sommaren ska tydligen fortsätta, i alla fall flera dagar till. Det tackar vi för, och säger SKÅL FÖR SOMMAREN - äntligen kom den!

2 kommentarer:

  1. ja de var på tiden! skål! :)

    SvaraRadera
  2. En härlig start på sommaren - hoppas på många lika fina kvällar!

    SvaraRadera