onsdag 9 maj 2012

Efter regn........


Hela natten regnade det. Tror jag i alla fall. Jag sov. Hela förmiddagen regnade det. Jag vet. Jag väntade på att det skulle sluta så vi kunde gå ut utan att bli dyngsura.


Den som väntar på något gott........Vid 15-tiden tog regnet paus.


Trots att det har varit kallt så har grönskan blivit nästan bedövande på bara några dagar. Rönnens blad är helt utslagna nu. Undrar vad som händer när solen och den riktiga vårvärmen kommer? För att det kommer får vi väl tro i alla fall.........Fast jag vet - det blir explosion i naturen!


Moa fick följa med..........


....och Olga också. Glada hundar - som vanligt!


Strandstenarna är ganska jobbiga att ta sig över, både för hundar och människor. Men vi kämpade oss ända fram till strandkanten - jag såg den svarta flaggan på avstånd och var tvungen att kolla upp den lite närmare. Sjörövarflagga? Militärernas kvarlämnade flagga? (Det har varit militärövning här - kamouflageklädda ynglingar med skräckinjagande bössor vaktade Rörö igår............)


Det är de små detaljerna


som gör det!


Och de guloranga sniglarna har vaknat till liv - det kryllar av dem överallt!
Efter regn - det är härligt!

8 kommentarer:

 1. Allt detta regnade är ju bra för naturen men inte alltid för människorna. Slapp regnet men inte onsdagsmötet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va? Gillar du inte onsdagsmöten?

   Radera
 2. Tack för hundpromenaden - nu när matte hade annat för sig!

  SvaraRadera
 3. Känner lukten av regn!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma regn här som där? Fast ändå inte.......

   Radera
 4. Hej på dej! Vilken vacker tur du tar oss med på idag igen. Visst blir det friskt när det har regnat. Här var det strålande solsken på fm. men nu i em har det vräkt ner igen. Natten tills idag sammalunda. Men det behövdes i täppan. Borran sinar och vi funderar starkt på att slå en ny. För att ha en fräsch trädgård är detta nästan ett måste. Ikväll är det lets dance nästan fredagskväll men det passar oss som handen i handsken just den här veckan.En trevlig helg önskar jag dig

  SvaraRadera