tisdag 6 mars 2012

Vilodag och festkväll


Här på Malee Garden kan man aldrig vara riktigt säker.........Att planera dagarna är onödigt - det händer ändå oväntade saker hela tiden...........


Morgonen började ändå som dedt var tänkt - tidigt uppstigning för Fredrik, Annelie och Leo - och för mig, som förstås ville krama och säga hej då! Nästa gång vi ses är det vår i Sverige!Odd kom i god tid för att köra gänget till Rassada fvb till Koh Lanta. Och allt bagage kom med! Hoppas att de får en fin vecka på Best House, Long Beach!


Sena kvällar, tidiga morgnar, intensivt umgänge med systrar, barn och barnbarn - det är kanske inte så konstigt att vi kände oss lite matta idag! Och dessutom är det ju så ljuvligt skönt att sitta på balkongen, äta frukost i lugn och ro - i nattlinne - med inga tider att passa! Idag ska vi inte göra ett dugg - bara mysa, läsa böcker som vi hittat i bokhyllan i läshörnan, titta på ett missat avsnitt av "30 grader i februari" på SVT Play, gå ut en liten sväng och boka Monicas inrikesflyg (jaja - det är en vecka kvar tills hon ska åka, men det är lika bra att få det gjort!), äta lite (sen) lunch på Kallots, återvända till balkongen och fortsätta läsa, ta en liten powernap och fundera på var vi ska äta middag någonstans - Stenbordet? Kata Mama 2? Banana Corner? Cheap Ass? A:s Homesteak?Thailändsk soda med is och lime - jag hade glömt hur gott det är! Passar bra till kycklingkebab på Kallots........


Vad vi har det bra!!!
Britt-Marie kom förbi -" det är födelsedagsfest på Homesteak Restaurant i kväll. Kom om ni har lust...."The more - the merrier!"
Vännen Tord fyllde (ett okänt antal) år - förra året hamnade vi också på hans födelsedagskalas! Här halkar man in på bananskal hela tiden!


En nöjd A!


Så mysigt ställe, så mycket god mat och dryck, så många trevliga människor - thailändare, svenskar och engelsmän i en salig blandning!


Födelsedagsbarnet med flickvän såg ut att njuta av kvällen - och en massa fina presenter och blommor fick han............


Vi njöt också av kvällen och av den oväntade inbjudan - eller inbjuda och inbjuda - "kom om ni har lust"! Sånt gillar vi - verkligen!


Tord med flickvän Lek


Och så kom tårtan - eller tårtorna rättare sagt - här fanns ytterligare ett födelsedagsbarn att fira......... Så - "happy birthday to you, happy birthday to you.....!


Och nej - det fantastiska blomsterbuketten på bordet var inte konstgjord, fast Monica trodde det - den var alldeles, alldeles äkta!

Nästa år ska jag vara med och fira Tord igen.........


4 kommentarer:

 1. Vad ni ser ut att ha det härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har vi - lita på det! Det syns tydligt va?

   Radera
 2. lila är verkligen din färg!! va söt du är på bilderna! ser ut som ni har det härligt och underbart i vanlig ordning. är lite avis känner jag :) kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna! Jag älskar lila! Vi har det underbart!

   Radera