onsdag 5 februari 2014

Sol, bad och baksidesturister........


Stranddag! Och Nai Harn blev det igen - vi har hittat en väldigt bra plats där det alltid finns lediga stolar med "luft" emellan! Fast det verkar det å andra sidan vara på hela stranden - luft mellan stolarna alltså. 


Många står tomma och det är långt mellan raderna. Idag gick vi en sväng bort till "lagunen" i ena änden av stranden - där stod det högar med solstolar och väntade - på turister som inte kom? Är det så att folk väljer andra resmål?


Här finns knappt några försäljare heller..........
Nåja - vi har inget emot att det är lugnt på stranden - tvärtom! 


Men det är kul med lite underhållning ibland! Idag var det tydligen bra vind, för flera skärmflygare seglade omkring däruppe runt Promthep, och de höll sig kvar i luften hur länge som helst!


När det började dra sig mot middagstid kom vi på att Stenbordet har väldigt god Chicken Satay! Så det blev ett nytt besök där ikväll! Och nog var den god.........
Vi var nästan de enda gästerna när vi kom dit vid åttatiden, men folk har sena middagsvanor här! Fler och fler gäster rasade in, och bland de första kom ett yngre par som satte sig vid ett bord för åtta personer. Något senare kom ett stort sällskap som skulle äta, men då fanns det bara småbord kvar, så en av personalen frågade, mycket försynt och artigt den unge mannen om de skulle kunna tänka sig att flytta till ett mindre bord. Snäsigt och arrogant svarade han att "vi tänker sitta här! Annars går vi någon annanstans!" 
På något vis lyckades personalen trolla med knäna och fixa så att det större sällskapet fick plats, medan det yngre paret lugnt tronade mitt vid sitt bord för åtta.
Själv hade jag mest av allt lust att ge pojkspolingen en örfil och fråga honom om hans föräldrar inte hade lärt  honom något hyfs alls? Tommy avrådde mig............


Kvällens bild från balkongen...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar