tisdag 18 februari 2014

Pippi!


Ny vecka - nya möjligheter! Idag kände jag mig riktigt pigg, nästan för första gången sedan vi landade på Malee Garden! Det har börjat bli riktigt varmt på dagarna, så idag längtade vi till stranden och härliga bad!


Innan vi gick till vår väntande taxi studerade vi fågelboet, men där verkade det vara alldeles tomt. Ungarna är utflugna! Men där, längst in i hörnet, satt en av dem! En mer än lovligt suddig bild blev det, men den får duga - det var den enda chansen jag fick att få en bild på den lilla ungen, för när vi kom tillbaka var den försvunnen! Tänk att den kan flyga med sina pyttesmå, duniga vingar!


På Nai Harn var det stora dyningar idag, men ingen vind, och varmt! Vi var mer i vattnet än på land..... En fiskebåt tog en sväng nästan ända in till stranden!


På muren bakom oss fick vi lite sällskap en stund....


Kväll. Nu ska vi se hur börsen har gått idag....


Rosie, Lily och Mike tittade in en stund. Det verkar faktiskt som om Mike kände igen mig, för han hälsade glatt! Fast bilden är från förra året - men Mike är sig lik!


Friterade räkor på Stenbordet. Där var det mycket folk i kväll. Det är det ofta på måndagar - det kanske beror på att de har stängt på söndagarna. Det är sällan man hör svenska här i Byn, men i kväll hade ett stort gäng landsmän hittat hit!


Kvällsbilden....
Jag skulle gärna vilja ha en kvällsbild med skyfall och åskväder, men det verkar jag få vänta på.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar