lördag 16 mars 2013

Så nöjd jag är


med mina bilder idag - för en gångs skull!
Britt-Maries hibiscus - eller en av dem - är fantastisk!


Idag fick det bli Hemliga Stranden! Det kanske är sista gången vi åker dit denna resan, för i morgon har vi bara två futtiga veckor kvar. Vart tog tiden vägen? Men när vi nu ändå är i Byn, och så nära den här stranden, så var beslutet inte svårt. För den är fantastiskt vacker! Idag blåste det dessutom friska vindar vilket inte gjorde saken sämre. 


Han ser ju ganska ensam ut, Tommy. Fast skenet bedrar............
Färgerna var otroliga idag - det var en ren fröjd att knäppa den ena bilden efter den andra. Hur ska jag kunna rensa?


Något upprört hav var det, och ganska strömt dessutom. En dag att ta det försiktigt när man badar...........


Ja..........nästan mörkbrun! Fast det kan han inte se själv förstås.........


Ensamma var vi ju inte förstås - det är man inte på Hemliga Stranden, utan den får man i vanlig ordning dela med hundratals, om inte tusentals, kineser som vandrar från bussen till utflyktsbåten och tillbaka igen. Här råkade Tommy hamna mitt ibland ett helt gäng! Han såg lite förvirrad ut när han helt plötsligt upptäckte att han var omringad..........


När vi kom tillbaka var det dags för hundpromenad. Hundarna hade varit ensamma ett par timmar, men sedan kom On och gav dem mat, och sedan kom vi tillbaka. Det är trevligt att bli mött i porten av två glada hundar!

"Kommer ni någon gång eller?"


"Jag kommer strax - ska bara klia mig lite först!"


Efter promenaden är man rätt varm och trött. Fast Jack kan förstås inte motstå att jaga fåglarna som är ute efter hans mat, så han gör några tjurrusningar och lyckas förstås inte få tag på en enda fågel. Så till slut lägger han ner det hela och går in och stupar med en djup suck under sängen i stället.


Mike struntar i fåglarna och maten - han är nog inte så hungrig - han åt nämligen upp sin kvarvarande mat klockan 3 inatt. (Jag trodde att han ville gå ut och kissa, men han var hungrig - tja, så kan det vara ibland....)
Han slår sig ner på sin favoritplats - på altanen med huvudet och benen mellan stenpelarna. (OBS! Han har tassarna i kors! Ser rätt cool ut faktiskt!) Fast han har faktiskt en annan favoritplats - nära någon av oss så han eventuellt kan få en klapp eller tre ibland!

Nu sover Jack och Mike djupt, vi har kommit hem efter middag på Hen Chef (som har Phukets bästa Carbonara - och billigaste!) och det börjar dra sig mot sängdags sista natten i Byn...........

2 kommentarer:

  1. Nu snöar det igen ! Vad gott ni har det!

    SvaraRadera
  2. haha vad är det för mörkhyad man där mitt bland dom andra asg kram

    SvaraRadera