onsdag 13 mars 2013

37 grader är för mycket!


De två senaste dagarna, måndag och tisdag, har det varit i det närmaste olidligt varmt. 37 grader igår - undra på att svetten forsade trots att vi knappt rörde en fena! Till slut var vi tvungna att gå och lägga oss i "kylrummet", för till och med balkongen med fläkt var olidligt varm sent på kvällen.
 Värmen kommer flera veckor för tidigt enligt de som vet. Så här ska det vara fram i april, inte nu när vi knappt är i mitten av mars! Men vädret bryr sig inte om hur det borde vara - det blir som det blir!
Idag var det i alla fall riktigt behagligt, bara 32 grader och det fläktade skönt där nere på stranden! Strandkillarna med speedboat och fallskärmar hade rena rama julafton! Folk stod i kö för att få komma upp och flyga en sväng!


Men det är en del att göra innan! Mycket linor och tampar att hålla reda på och trassla ut.........


Och fallskärmen ska hämtas varje gång någon har landat långt ute i vattnet!


Sedan ska den läggas tillrätta för nästa man........Själv njuter jag bara och tittar på, och är bara lite sugen på att prova själv. Men nej, kanske inte ändå.......Tänk om jag skulle landa mitt i ett gäng parasoller? Tror att jag står över i alla fall!Kväll, strax efter solnedgången. I vanliga fall, det vill säga hittills, skulle det vara en väldig aktivitet hos grannen, Lucky Guesthouse. Men nu är det alldeles tyst och mörkt, och gästerna är helt plötsligt väldigt få. Lågsäsongen på väg...........?

1 kommentar:

  1. Mysigt, jag hade inte heller provat skärmflygning, utan som du suttit på stranden njutit och tittat på. Kram

    SvaraRadera