söndag 24 mars 2013

På plats!


Så var då dags för lyxavslutningsveckan! Vi vaknade ganska tidigt (det blir gärna så när man somnar innan 22 - något vi har gjort de senaste dagarna!) och efter frukost betade vi av Mats´kom-ihåglista, punkt för punkt. Det är en del som ska göras när ett hus ska bommas igen för ganska lång tid framåt. Många hänglås, avstängning av ström och vatten m.m. m.m.......Vi har haft det väldigt bra här - Tack till Mats med familj!
Sista "husuppdraget" - ställa ut sista sopsäcken på gatan! Där vi f.ö. snubblade över en taxi som snabbt och lätt tog oss till Kata Sun Beach.


Där var vi så tidigt att vårt rum inte var färdigstädat ännu. Men vad gör det - man kan sätta sig med något kallt drickbart och pusta ut och titta på folk medan man väntar.
Och snart fick vi tillträde till vårt fina rum, två steg från poolen! Det var som jag mindes det sedan förra året - fräscht, skuggigt och lugnt!


Undrar om datorn fungerar.......
Det gjorde den, så nu har vi internet igen!


Vi har inte badat på flera dagar, så det hade hög prioritet idag. Tänk vad vi kommer att sakna dessa bad när vi kommer hem! Termometern vid ståndet visade på 36 grader i skuggan - varmt? Javisst - men just här, på den del av stranden jag trivs allra bäst, är det verkligen riktig skugga, hela dagen! Dessutom blåste det lite svalkande vindar, så trots temperaturen var det riktigt skönt. Våra grannar hade mätt vattentemperaturen - 31 grader.......!


Hur fungerar den här då? Tommy fick ta kort på turistande kineser - inte lätt i motljus på stranden!


Slappar efter testdopp i poolen - som också är rätt varm..........


Utedusch  är skönt när man kommer direkt från stranden!


Och så måste ju Tommy också testa poolen förstås!


Big Buddha vakar över oss - även om han iofs vänder ryggen till. Men han har nog byggts åt det hållet för att se solens uppgång varje morgon kom vi fram till!

Så har vi landat här på Kata Sun Beach och vår sista lata, lyxiga vecka har börjat. Nu ska vi bara njuta varenda sekund som är kvar innan det är dags att resa hem till kalla norden igen...........
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar