söndag 31 mars 2013

Hemma...........


Bangkok, flygplatsen, söndag förmiddag.På väg hem.
Innan 3 i morse ringde klockan - en alldeles okristlig tid att stiga upp. Men allt går ju, och i god tid var vi på Phukets flygplats för vidare färd mot Bangkok.


Men den vanliga thailändska effektiviteten hamnade vi rätt redan från början, och sedan var det bara att vänta på att klockan skulle bli 11 så vi kom iväg. Och det gjorde vi, på exakt rätt tid! Och efter 11 sega timmar landade vi i Helsingfors, vandrade genom långa korridorer, passerade säkerhetskontrollen och passkontrollen och slussades vidare ut till rätt gate.


Fullständigt tidsvilse satt vi på planet mot Göteborg och förundrades över att solen gick ner! Inte nog med att vi fick backa 6 timmar i tid - Sverige gick dessutom över till sommartid i natt, så där försvann en timma......Undra på att vi känner oss förvirrade!


På Landvetter väntade Per-Erik, som åkt för att hämta oss trots att han måste varit trött efter påskaftonens fest. Tack Per-Erik - du är en pärla!
Och nu är vi hemma! Och blommorna har växt, och orkidéerna blommar! Och vi förundras över hur snabbt man kan förflytta sig - från en världsdel till en annan på så kort tid!
 Nu ska vi bara sova och sova tills vi vaknar..............

5 kommentarer:

 1. Det har varit kul att följa dig. Värmande läsning med tanke på vilka temperaturer vi haft/har här. Svårt att fatta att dom där månaderna är till ända. Men ni verkar behärska konsten att njuta fullt ut. Härligt! Ha det fortsatt gott även på dessa breddgrader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hannele - nu väntar den svenska våren!

   Radera
 2. Oj, vad fort tre månader går, inte bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog går det alldeles för fort alltid! Inte hann vi med allt vi ville göra........Men det kommer en ny vinter så småningom!

   Radera
 3. Svejsan!Så nu är ni hemma... inbillar mig att om ni inte precis kommer hem till våren så är den garanterat i sikte. Ni se så friska och fina ut efter att ha upplevt sommaren. Du är så brun och snygg efter ert vitaminintag. Precis så där som man kan känna efter en sommar... och nu väntar den svenska sommaren med allt vad den innebär! Kram Ingela

  SvaraRadera