torsdag 7 mars 2013

Saladan


och nödvändig shopping var på gång idag. Men innan dess var det förstås en dag på stranden, den näst sista på Lanta  - för den här gången i alla fall.........
I entrén till Best House ser det ut som en ostädad skoaffär - här tar man av sig skorna innan man går in. Räknar man alla skor, som jag gjorde idag, kan man se att här är ganska fullbelagt just nu. Men om tre veckor stänger Best House igen för säsongen, så det lär nog bli mindre folk allt eftersom nu.........


I Saladan igen - den här gången MED kamera! Men vad hjälpte det - kameran ville inte riktigt vara med på noterna idag, så bilderna blev inget vidare. (Eller om det var jag kanske.......) De flesta åkte i papperskorgen direkt. 
Vi strosade runt och tittade i affärer, och som vanligt blir jag överväldigad av utbudet och får inte lust att handla någonting. Men ett par affärer spanade vi i alla fall in och återvände till efter middagen.


För man blir både hungrig och törstig av att shoppa - eller inte shoppa!


Det är god mat på de flesta av restaurangerna längs hamnen, och där fläktar skönt, och det finns mycket båtar att titta på!
Till slut kände vi oss så pass stärkta att vi klarade av att ge oss ut i folkvimlet igen.


Och ser man på - vi lyckades! Nu har vi shoppat - lite!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar