fredag 15 mars 2013

Jack och Mike

Lekbråk!

Vårt goda rykte som hundpassare har spridit sig ända till Asien! Så idag flyttade vi till Byn för att passa Britt-Maries och Gings hundar, Jack och Mike, över helgen. Britt-Marie tog lite semester tillsammans med Helena och åkte till Khao Lak för att umgås lite med maken och rocka loss ett par dygn.
Jack och Mike tog det hela med ro. Efter en stund var vi bästisar for ever! Tänk vad en liten, liten smörgåsbit kan göra för en något blyg och försiktig vovve - det vill säga Mike! Jack hade inga problem att acceptera sakernas tillstånd - han viftade på svansen hela tiden!Här är det skönt att vara hund - dörrarna står öppna och man kan ligga inne och vila eller gå ut i trädgården en sväng, precis som det faller sig. Och så kan man göra som Mike - gräva ett hål och rulla sig lite i det sedan.


Tommy hade fullt upp ett bra tag med att bläddra igenom alla kanalerna som fanns, medan hundarna vilade. Själv låg jag i hängmattan och läste. Och fläkten, som On ställde fram på en pall intill mig (vilken service!), blåste sköna vindar! 


Jättefisken i akvariet på utsidan behövde vi inte passa - det gjorde On!


Och när hon hade städat klart i huset tog hon itu med trädgårdsarbete och vattning ett tag innan hon försvann, lika tyst som hon kom!


Blir man törstig så är vattnet i fiskdammen tydligen godast, trots att det står en massa vattenskålar utplacerade överallt runt huset!


Så var det dags för promenad! Båda kom glatt skuttande när vi tog fram kopplen - promenad är kul! Fast inte alltför länge bara - det är skönt att komma hem, äta lite och sedan krypa in under sängen i svalkan och somna som två grisar!


Själva gick vi med grannarna, Annika och Inger, till Homesteak. Det var ett tag sedan.......Och pepparsteken var lika god som vanligt!


Och ser man på - en Heaven fick vi när vi hade ätit färdigt! Den är faktiskt himmelskt god!


När vi kom hem - tidigt - lyfte hundarna knappt ett ögonlock ens. Gå ut och kissa? Nä..........

1 kommentar:

  1. Mysigt - den där pepparsteken såg riktigt frestande ut - mums!

    SvaraRadera