onsdag 6 mars 2013

Onsdagsfrid och väntetid


Vilken bra grej detta är! På morgonen när man vaknar kan man tassa ner till receptionen och fixa en kopp kaffe själv - allt står framme! För oss, som alltid startar dagen med en kopp kaffe, är det perfekt!


En underbar dag på stranden. Växlande molnighet med rätt mycket moln faktiskt - något som vi har lärt oss uppskatta..........


För det där med 38 - 39 grader i skuggan är rätt jobbigt! Idag var det inte så varmt. Men rätt mycket solbränna blev det såg vi sedan - och då har vi ändå varit här i snart två månader! Men vi har tagit det väldigt försiktigt med solen - och vi har tagit många solpausdagar. Det är fördelen med att vara här länge - man struntar i solbränna och ägnar sig åt annat. Fast Tommy, som just nu är (vackert) mörkbrun, kanske har ändrat färg till svart innan han kommer hem. Själv blir jag ju bara (vackert) gyllenbrun..........


Här är lugnt! Så lugnt att jag till och med får låna en av gungorna ibland, för det är inte så många barn här längre - de är väl hemma och går i skolan får man tro. Så jag kan vara barn en stund - det är mysigt att gunga!


Ikväll gick vi till Funky Fish och åt middag. Det var nog den längsta tid vi fått vänta på maten på den här resan - nästan en timma tog det! Och då var det faktiskt bara Massaman vi beställde - det brukar gå på nolltid. Men när den väl kom - ja, den var värd att vänta på. En av de absolut bästa Massamannarna hittills!


Termometern på Best House visar bara 28 grader ikväll. Fan tro´t.........På balkongen är det allt varmare än så.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar