måndag 1 april 2013

Första apriloch första hemmadagen.

Fyra timmars sömn - inte så illa första natten! Fast sedan tog det sin lilla tid innan vi kom igång på riktigt. En lång slapp förmiddag alltså.......
Kylskåpet var rätt tomt efter tre månader, så jag tog en promenad till affären för att handla lite. Och kom 10 minuter för sent. Affären hade stängt. Tur att Per-Erik hade handlat frukostmat i alla fall........... Och förresten behöver man väl inte äta varje dag, eller.....?

Solen sken, det var flera plusgrader och i det närmaste alldeles vindstilla. Fast lite is i hamnen - nätterna är kalla fortfarande.


Vi var nyfikna på vad som hade hänt medan vi var borta, så vi fick med oss Monica, Per-Erik och ett par lyckliga raggmunkar på en liten promenad. Oj, vad de har röjt här, med stora maskiner och eld! Här dök en mur upp som jag inte har sett förut. Tommy minns den från när han var liten. Undrar just vad den hade för funktion en gång i tiden?


Alldeles blått på himlen och på havet


åt alla håll! 


Tommy och Per-Erik njuter i vårsolen!

Tur att man har snälla vänner, som inte bara sköter blommor, tar hand om posten och hämtar vid flyget, utan även bjuder på middag när man har missat affärens öppettider! Fläskfilé, potatisgratäng och sallad smakade underbart - tack!


Fortfarande när klockan är över 20 är det ljust, eller nästan i alla fall. Gott att vara hemma och se den välbekanta utsikten igen! Nu ska vi försöka hålla oss vakna ytterligare en stund innan tröttheten tar överhand - nu gäller det att försöka ställa om kropp och själ till svensk tid igen - gärna så fort som möjligt...........


1 kommentar:

  1. Välkommen hem, en bra dag att komma hem på ;-)

    SvaraRadera