tisdag 2 april 2013

VÅR


om än en kylig sådan! Men när jag hittade de här på uteplatsen denna soliga förmiddag tänkte jag att det måste nog vara vår i alla fall, trots att jag fryser om öron och händer! För nordanvinden är kall, den!


Idag fick den lilla Gröna komma ut ur garaget vi hyrde innan vi åkte för att hon skulle få stå inomhus och ta det lugnt, slippa frysa och förhoppningsvis glömma av att pipa när hon väl kom ut i vårsolen. Men hon var inte alls med på noterna - hon var död och fick återuppväckas med en batteriladdare.
Det tog en stund innan hon behagade vakna till liv igen, men när hon väl gjorde det, så vad är det första som händer? Jo , hon sätter igång att pipa - i vanlig ordning! Nu blir det verkstan - igen! Hon behöver ett par nya sommardäck också. Och en hjulinställning..........


Riktigt, riktigt trötta har vi varit idag. Men frisk luft kan aldrig skada, så vi tog i alla fall en snabb promenad och piggnade till något, i alla fall för en stund. Och middagen blev lagad så småningom också - isterband med dillstuvad potatis! Det längtade vi efter dagarna innan vi skulle åka hem, så det låg högt på listan över efterlängtad mat. Gott var det, och efteråt var vi ännu tröttare, så det blir nog en väldigt tidig kväll idag..............
5 kommentarer:

 1. Välkommen hem till våren!!

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem till våren!!

  SvaraRadera
 3. Isterband och dillstuvad potatis men kära någon vad gott, får ta mig ner till Hua-Hin och köpa några kilo hos tysken!! Skönt att vara hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både - och Susanna...Fast gott att komma hem i rätt tid - våren!

   Radera