onsdag 2 februari 2011

Och här börjar vi!Torsdag morgon nästa vecka, sådär vid 8 - 9-tiden på morgonen, "landar" vi här! (Bilderna från förra resan då vi bodde på Kata Sun Beach i 2 veckor - inte riktigt sant, vi flyttade till Malee Garden i 5 dagar....)
Då hade vi den här utsikten - spännande värre på dagtid med en helt sanslös trafik och en ljudnivå därefter. På kvällarna väldigt lugnt - en och annan turist, en och annan tuk-tuk, en och annan "strandhund" som gick över gatan för nattkissen i buskarna på andra sidan. Och så skrotsamlarna som kom på sina moppar sent varje kväll. Det fanns alltid något att titta på när vi satt där på balkongen och aldrig lyckades komma i säng!

Nu ska vi bo åt andra hållet, så nu blir det detta vi ser! Kata Sun Beach är ett väldigt trevligt hotell med ett fantastiskt läge om man vill ha nära till stranden - sådär 50 meter. När vi var där sist - i november 2009 - var det precis i början av högsäsong och därmed ganska lugnt på stranden. Nu lär det se annorlunda ut! När vi kommer är det hög-högsäsong, så vi kommer att få trängas med mängder av folk! Men det är ändå kul att komma tillbaka och återuppleva gamla minnen. Jag har dessutom bott här flera gånger tidigare, för några år sedan i nästan 2 månader, så det känns väldigt roligt att återse människor (och djur!) som jag lärde känna då.

En kopp kaffe på utsidan med stenkoll på allt som händer..........

Vad vi hade det bra! Och vad vi kommer att ha det bra - väldigt snart nu...........

Kväll på Kata beach. Middag på en av strandrestaurangerna kanske? Utsikten är det inget fel på.......

Här stannar vi i 3 dagar och lugnar ner oss efter resan och försöker ställa om oss till ny tid, nytt klimat, nya människor och en helt annan livsstil. Och försöker förtränga den långa. iskalla, snöiga vintern därhemma...... Det lär inte bli så svårt skulle jag tro!

Och på söndagen reser vi vidare till................

.......................Ett år senare: Här kommer mera!

2 kommentarer:

  1. Vad vi ska njuta...och vad kul det ska bli att komma både till Koh Lanta och tillbaka till Ban Sayoarn å Malee Garden...

    SvaraRadera
  2. Detta gillar jag.

    SvaraRadera