torsdag 3 februari 2011

Mellandag
Dagarna rullar på, och jobbet också. Nu har jag bara tre arbetspass kvar! Kom hem trött i morse, men kunde inte sova så länge. Det fick bli en hundpromenad på Et i sol och västanvind - riktigt skönt! Mycket snö och is har smält bort de senaste dagarna - det har regnat och blåst ganska mycket, men idag var det sol! Det är bara 5 dagar kvar till avresa, och det är svårt att tänka på något annat just nu. Lite resfeber........... Monica är redan färdigpackad - själv har jag inte gjort något åt packning ännu. Det blir - som vanligt - kvällen innan vi ska åka!


Vad det ska bli skönt att slippa mängder av kläder och inte behöva vara rädd för att halka och bryta armar och ben! Ännu så länge får man hålla ögonen på marken för varje steg, men när vi kommer tillbaka är det förhoppningsvis slut med det, för då ska det vara vår på Rörö!

Hundarna sprang och hoppade idag - vi tror att de också tycker om att känna fast mark under tassarna i stället för is. Och de verkar ha vårkänslor! Både Moa och Olga studsade som bergsgetter!
Dagens GT! Det är väl bara att hoppas att det stämmer. Även om vi åker till mycket varmare trakter så önskar jag vårväder till alla som är kvar här hemma............4 kommentarer:

 1. Härligt idag!! Skönt att korta av den här lite sega vintern med härlig Thailandsvärme!!

  SvaraRadera
 2. Ja visst var det en härlig dag på Et och kanske är våren på väg...men vad jag hörde så var det snöblandat på väg...nya budskap varje dag!

  SvaraRadera
 3. Jag packar också dagen innan om inte samma dag beroende på vilken tid jag reser. Vackra bilder från ön/Kram S

  SvaraRadera
 4. Jag har också precis njutit av dagens GT, men av ett annat slag ;-)

  SvaraRadera