fredag 4 februari 2011

........and the next stop is............



KOH LANTA!

Här ska vi stanna i 10 dagar har vi tänkt.
Fantastiska skaldjursrestauranger vid hamnen i Saladan - där blir det många besök! God mat och en suveränt mysig miljö - och helt OK priser. Ja - så var det i alla fall för 4 år sedan..........




Long Beach - där ska vi bo, nästan allra längst söderut på stranden. Morgondopp i havet.......... Det lär finnas pool också, men vem behöver det när det finns ett helt stort ljummet hav att bada i!




Fast så här ensamma kanske vi inte blir.......... Det är turistsäsong! 




Vill man inte ta en mc-taxi in till Saladan finns det gott om mysiga restauranger direkt på stranden - som den här till exempel!




Dagen kan man avsluta med en kvällspromenad på stranden. Bra för konditionen, men framför allt för själen! Vackrare promenadväg får man leta efter.

Jag ser fram emot att komma tillbaka till Koh Lanta! 

Och sedan................




6 kommentarer:

  1. Är det sant Marie-Anne! Ska vi verkligen få komma dit? Först Kata Beach i tre dagar sedan Koh Lanta i 10 dar och sen Ban Sayoarn i 14 dagar..ljuvligt!

    SvaraRadera
  2. Det skall bli underbart att få ge sig iväg,två dagar kvar för oss...Resfeber

    SvaraRadera
  3. Ja, detdär med pool i ny och nedan när man har Indiska Oceanen är vansinnigt. Får ni plötslig längtan efter lite västerländskt så rekommenderar jag "The Tavern" som ligger på stora vägen!!

    Bästa revbensspjällen i Thailand, Fajitas och gott rödvin om man är lagd åt det hållet. Kanske 10 minuter med bil från Saladan och snett mitt emot Layana. Ha det så skönt/S

    SvaraRadera
  4. Monica: Det ÄR sant!

    Gittan: Resfeber här också - vi ses på Lanta om inte förr!

    Susanna: Tack för det tipset - det lät inte alls fel med revben - och fajitas - och rödvin............

    SvaraRadera
  5. Ta det lite lugnt nu innan ni ska resa så ni kan njuta riktigt bra på er semester ser fram emot bilder från Thailand kram marita

    SvaraRadera
  6. Jag är inte alls avis... ;) ... Ser helt fantastiskt ut!!

    SvaraRadera