söndag 6 februari 2011

Och till sist...........




..........men definitivt inte minst! Malee Garden - mitt "andra hem" här i världen! 16 dagar där väntar! Det blir tredje gången på ett drygt år för mig, och andra gången för Monica. Och nu undrar jag:





Ser byn likadan ut nu som i maj? Jag tror att det har tillkommit en del - vinbutik, coffeeshop, diverse andra affärsrörelser........ Jag hoppas att det inte har blivit fler massageställen och apotek - det fanns så det räckte och blev över sist jag var där!









Finns våra husdjur kvar? Eller är det en ny generation nu? Strunt samma - vi lär väl inte se skillnaden i alla fall!




Ser dammen likadan ut, eller har Ging ändrat den till oigenkännlighet? Den kanske är ännu finare nu?




Är utsikten från balkongen på kvällen med tillhörande solnedgång lika fantastisk?




Är Stenbordets "röda räkor" fortfarande lika fantastiskt goda?




Och Massaman på Number One - med vitlöksbröd.......... Monica kan knappt vänta!




Och iskaffet på Kallots - outstanding fortfarande?





Är havet lika varmt som sist?




Och är vågorna badbara?

Väldigt snart får jag svar på alla mina undringar............

















6 kommentarer:

  1. Orkar inte vänta längre! Jag tror allt är sig likt om inte bättre...TVÅ DAGAR KVAR!

    SvaraRadera
  2. Jodå, det finns åtminstone ett nytt apotek, och fler lär det väl bli, samt määäängder av nya hus med butikslokaler i bottenvåningen samt två våningar ovanpå, townhouse tror jag att den typen av hus kallas.Det finns snart inte en ledig tomtplätt kvar i Sai Yoan. Både butikslokalerna samt de tillhörande bostäderna står nästan utan undantag tomma. Men solen, havet och maten är densamma, och det är väl det primära kan jag tänka mig.

    SvaraRadera
  3. Christer överdriver en aning, eller också menar han en annan del av Ban Sayaorn. Sedan Marie-Anne var här senast har det, på den del som är "vår bygata", tillkommit 0 nytt hus... Men i de redan existerande husen har det tillkommit 2 nya massageställen! Företagsfantasi efterlyses!

    SvaraRadera
  4. Den "hemliga stranden" som jag tror du inte känner till, kan jag rekommendera!

    SvaraRadera
  5. Så mycket bättre ska det väl bli denna gång?! När du är väl förberedd och vet hur man ska njuta av allt på bästa sätt!! Och detta usla väder som är här hemma ljust nu gör ju saken ännu bättre!!

    SvaraRadera
  6. Malee: Kanske möjligtvis eventuellt en liiiten aningens överdrift, men inte mycket inte... Jag menar alltså hela byn, som helhet, där har jag tappat räkningen på antalet pågående byggen.

    SvaraRadera