lördag 17 maj 2014

Lillemans dag


Vilken fantastisk dag!


Bättre än så här kan det knappast bli när man är nyss fyllda ett år och får gå på promenad på Rörö med mamma och farmor.


Shorts och tröja, inga skor och strumpor! Har man nyss lärt sig gå är det lite vingligt där nere på strandstenarna, så det är lika bra att använda sig av den gamla vanliga snabba kryptekniken! 


Oj vad mycket spännande saker man hittar här! Zion undersöker och smakar på allt. Som tur är har inte hästarna gått just här......Vi ser dem en bra bit längre bort, men det gör inte Zion. Han har alldeles nog med det som finns alldeles nära! Blommor, pinnar, stenar, stenar och stenar! De där stenarna samlar han i kepsen som han har tagit av sig.


Detta måste vara ren och skär lycka!


Syrenerna blommar! I år är det mer syrener än blad.....


I gästhamnen ligger massor av båtar, och restaurangen har nog mycket att göra idag. I affären är det två öppna kassor och långa köer. Jag tror att sommaren har börjat......


Zion gillar Rörö! Han äter som en liten (islands)häst och sover middag två gånger, men när kvällen närmar sig är han ändå färdig att stupa av trötthet.


Det blir en tidig kväll för lilleman, och han kommer säkert att sova gott i natt och drömma om stenar, stenar och mera stenar.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar