fredag 23 maj 2014

Genom bussfönstret


såg jag sommaren idag. Det är väl inte direkt vad jag hade velat om jag hade fått bestämma, men ibland får man bita ihop. Eller jag kanske skulle säga gapa - jag ska till tandläkaren i stan i morgon.... Hur kul är det en lördag mitt i sommarvärmen?
Många timmar tar det att ta sig hem, så jag fick aktivera mig genom att läsa en spännande bok och ta lite bilder där emellan. 
Här har vi just kört över Dalslands kanal i Billingsfors. Det var roligare att köra PÅ kanalen.......


Någonstans mellan Högsäter och Fägelanda - ridskolehästarna ser ut att trivas!


Utfarten från Uddevalla - den gamla vägen mot Ljungskile.


Här ser man den fina bron på långt håll.


Och där nere ligger en liten sandstrand. Där var det en hel del människor som solade och badade. (Och jag satt i en iskall buss och tittade på!)


Jaha - en timmas väntan i Göteborg innan nästa buss avgick - snabbussen ut till Burö! Äntligen framme på Lilla Varholmen i alla fall - nu är det bara resten kvar!


Och så var jag hemma på Rörö till slut. Det var 30 grader inne, så jag fick öppna alla fönster som går att öppna för att få en någorlunda dräglig temperatur  i lägenheten. Vindstilla, lite disigt och rätt tryckande - det känns som lugnet före åskvädret......

Efter det där icke efterlängtade tandläkarbesöket i morgon väntar i alla fall något väldigt mycket roligare. Monica och jag åker till Trollhättan och hälsar på Thailandskompisen Yvonne! Det var ett tag sedan vi sågs, så det blir nog en sen kväll innan vi har avhandlat allt som har hänt sedan sist........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar