onsdag 3 juli 2013

Tre kubik!


Idag blev det en intensiv arbetsdag - igen! Tommy fick igång sågen och kapade alla grenar som vi hade sparat. Det var en del......


Jag tog itu med vedhögen som låg utanför vedboden. Jag tyckte inte att den var så särskilt stor innan jag  började. Men när jag väl hade satt igång att trava ved så verkde det aldrig ta slut! Jag bar och travade, bar och travade.........


Ibland tog jag en paus. I den här pausen hittade jag några sommarkantareller - yes! Då finns det kantareller i alla fall! 


Vi tog en sväng med bilen till det stället där vi hittade kantareller förra hösten. En riktig kantarellskog är det!


Och visst - vi hittade lite, lagom till varsin macka med smörstekta kantareller i kväll! Vilken lycka!


Våra pioner bara blommar och blommar....Men det gör allt annat också. Idag hittade jag flera nya blommor. Och det är suveränt att lägga ut en bild på FB när man inte har  den blekaste aning - ett tu tre så har man svaret på frågan "vad heter denna blomman?"


Så - nu är vi supernöjda med oss själva denna dagen! Vädret har varit perfekt, slitit har vi gjort (det känns i ryggen i kväll!) och nu ligger där tre kubikmeter ved och torkar! Nu känner vi oss riktigt rika....... (där var motorsågen betald...)


Och det är väl väldigt bra att vi sparade så mycket pengar på att fixa egen ved, för den där Dalslandsflaggan var inte billig!

Men den måste vi bara ha......

1 kommentar:

  1. Bästa med ved är att den värmer flera gånger om....härligt ni verkar ha det i drömstugan. Kram Annika

    SvaraRadera