tisdag 26 juli 2011

Lite vardagslycka


- efter allt elände är det att komma ut till uteplatsen efter ett antal regndagar och hitta två nästan mogna paprikor! Tror jag i alla fall att det är - de är alldeles för stora för att vara chilifrukter!Men detta är chili - Hot Orange lär de här heta. Så de kommer väl också att ändra färg så småningom. Och ska man tro namnet så lär de smaka en hel del.......Många är de också!Och fler chilisorter börjar komma. Kali Mirch heter den här - om jag nu inte har blandat ihop namnstickorna då förstås...........Men på lördag kommer sonen med familj, så då får han kolla så det är rätt sticka i rätt kruka...............

4 kommentarer:

 1. Annars kan Ging smaka dom :)

  SvaraRadera
 2. Helt riktigt:) hot orange kommer att bli... Tro det eller ej, men just orange! Och kali mirch känns igen på sina nästan lite ilskna svarta frukter som senare kommer att mogna i en nästan lackröd färg. Ska bli kul att träffa både dig och dina chiles på lördag. Bless! Son.

  SvaraRadera
 3. Spännande med dina odlingar!! :)

  SvaraRadera
 4. Hej på dej, har haft svårt att få mina kommentarer hos dig på sistone. La in en så sent som igår och den gick upp i rök!

  Spännande med egna odlingar. Vi har en "Pick a pap". Det ska vara en korsning mellan chili och paprika och kan skördas vid vilken färg som av grön, orange, röd, gul. Det har vi gjort.De är starka!

  Ha det gott kram Ingela

  SvaraRadera