fredag 1 juli 2011

Så det kan bli!


Natten på jobbet var inte så kul! Själva jobbet var ovanligt fridfullt, men själv mådde jag inget vidare. Så på färjan på hemvägen ringde jag Vårdcentralen och fick en akuttid - och snabbt dessutom! Så det var bara att åka hem, fräscha upp sig (så gott det nu gick) och åka tillbaka till Öckerö med nästa färja! Vi har ju skärgårdsdoktor här som kommer till Rörö en gång i veckan, men det fungerar ju förstås inte för akutbesök - då är det Öckerö som gäller.



Och det var väl tur att det blev som det blev! Annars hade jag nog inte fått en särskilt rolig helg...........Jag kom tillbaka till Rörö vid 12-tiden, utrustad med penicillin och några hundra kronor fattigare. Men att sova efter jobbnatt nu kändes inte så aktuellt faktiskt - som min granne sade : Sova kan du göra när du blir pensionär! Så sant............Tack Madde!



Istället tittade jag in i affären och kollade mitt postfack. Och där låg boken som jag beställde i förrgår kväll! "Året på Ön " av Bo Laestadius! Snabba ryck ibland må jag säga - jag trodde nog att jag skulle få vänta åtskilliga dagar på den!



Dagen kändes genast bättre! Nu har jag en läsupplevelse framför mig! 



Och jag som skulle haft besök i helgen - det blev inte av! Och det var nog lika bra, för jag känner mig inte särskilt sällskaplig just nu. Jag får nog vara glad om jag orkar gå ut en stund i morgon och delta i Rörödagen!

Kollade min lilla odling när jag kom hem.
Och har man sett - jag har fått en ny fresia - gul den här gången!

Nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av min nya bok. 
(Jag vill också skriva en bok! Jag kanske gör det..............)


2 kommentarer:

  1. Stackars dig!! Men penicillinet kommer att göra susen!!! Krya på dig!!

    SvaraRadera
  2. Jasså... det slutade med ett läkarebesök iaf. Stackars dig! Men du får ta din medicin, vila och lukta på blommorna så är du nog snart pigg igen. Krya på dig!
    Monica

    SvaraRadera