onsdag 29 juni 2011

Januari - och juni!


Januari i år - svinkallt, snö, is på havet. Vackert - javisst, men...........
Juni - ett halvår senare - ser det lite annorlunda ut. Klockan 7 på morgonen den 29 juni har jag detta att njuta  av när jag tittar ut efter att ha dragit upp den svarta rullgardinen!Ibland tycker jag att jag tar alldeles för mycket bilder - och dessutom sparar alldeles för många........ Och motiven blir ofta desamma dessutom. Men ibland - som till exempel just nu, när jag tittar ett halvår tillbaka i tiden, så är det ju väldigt bra! För så här såg det ut då..........- och så här ser det ut nu! Bilderna tagna från sovrumsfönstret med ett halvårs mellanrum alltså! Tänk att det kan ändra sig så! Det är väl det som är tjusningen med de svenska årstiderna............Trött, lite sjuk och i 25 plusgrader och strålande sol från en klarblå himmel har jag tillbringat en stor del av dagen här, på min uteplats! Det blommar för fullt, och jag hittar mogna chilifrukter i alla storlekar och färger. Och tomaterna börjar skifta från grönt till svagt gult...............


2 kommentarer:

  1. Tack för fika och mysig pratstund på din fina uteplats...å visst prunkar det i både byttor och krukor! Nu blir det att käka chilli i vinter...hmm!

    SvaraRadera
  2. Det är underbart med bilder!!! Och tidens gång också.. annars blev det ju verkligen likartade bilder.. men årstiderna bjuder på stora skillnader!! Härligt! ALlt har sin tjusning!

    SvaraRadera