lördag 11 juni 2011

Försommar.........


.........på Rörö! Allting växer  nästan så det hörs! "Genvägen" är snart alldeles igenväxt - man får huka sig för att komma fram bland all växtlighet. Men alternativet - att gå vanliga vägen när jag ska till Monica, är inte lika roligt.Att bada blir trevligare för varje dag tycker Moa, som inte drar sig för att bada oavsett väder, vind eller vattentemperatur.Och äntligen blommar de efterlängtade näckrosorna!Mängder av sommarblommor överallt - midsommar är nära nu.........Fullt med gästbåtar i hamnen. Och full fart på volleybollbanan!Skymningen sänker sig över Rörö hamn - är det åskväder på gång?Vilken underbar tid det är alldeles precis just nu!

4 kommentarer:

 1. RÖRÖ är vackert! Faktiskt är det som du säger att allt är vackert nu. Rekvisitan döljer eventuella skavanker. Kanske inte mycket som blommar just nu men det är högst tillfälligt får vi hoppas. Wiegelan är vacker. Själva har vi också den mörkröda varianten, den är också jättefin.Paradisbuskarna står i full blom och understryker det här områdets namn. Provade också att så en blomma som heter Paradisblomster i år. Få se vad det blir.

  Visst är det mysigt att ge sig ut på stigar... men där är kanske en del fästingar. Djuren har varit rätt ansatta här i år, flera rälingar om dagen... nu önskar jag dig en härlig söndag! Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt fint ut - ditt Rörö!

  SvaraRadera
 3. Det är viktigt att du använder "vår" stig ofta så att den inte växer igen...kanske passerar du den idag...du vet ju att du alltid är välkommen! P-E hälsar och säger att vi äter middag kl 15.30 och hoppas att du är här då!

  SvaraRadera
 4. Konstigt...men jag kan inte göra kommentarer med mitt vanliga Googlekonto...men det går bra att skicka anonymt...hmm!
  Monica på Liavägen

  SvaraRadera