måndag 27 juni 2011

Sextiotre.........


.........är väl ingen ålder! Fast så tänkte jag nog inte när denna bilden togs, för väldigt många år sedan!
Men nu är jag där - 63 år idag! Och jag förstår inte vart tiden tog vägen! Men det förstås - ser jag tillbaka på det sista året så har det hänt så mycket att det kanske inte är konstigt att dagarna, veckorna och månaderna bara försvinner.


För nästan exakt ett år sedan fick jag lägenhet på Rörö - en dröm som gick i uppfyllelse! Och försäljning av den gamla lägenheten i stan och flytt till Rörö gick som på räls (nåja...)! Och här skulle jag bo ett tag i lyx och överflöd innan jag hittade något mindre och billigare........En lång, kall och snöig vinter blev lättare att stå ut med här. I stan hade jag nog gått under...........


Och ett månadslångt avbrott från vintern i Sverige till förmån för underbara Thailand hjälpte till!
Till slut blev det sommar på Rörö också! Och tidigt började den - redan i april!Mitt år i lyx avslutas om 2 månader - då flyttar jag hit, bara sådär 200 meter bort! En tvåa med underbar uteplats och lagom stor för mig. Och hela lönen går inte åt till hyran! Det är väldigt bra, för nu kan jag börja planera min framtid, som jag hoppas ska bli lång och innehållsrik. Och pensionen är inte långt borta - sådär lite drygt ett år bort hade jag tänkt. Men först blir det som sagt flytt, och sedan fram i februari väntar 6 - 7 veckor i Thailand. Det gäller att börja träna, för nästa höst åker jag igen och stannar i 6 månader!Nu njuter jag av att fylla 63 idag och må alldeles alldeles strålande!

4 kommentarer:

 1. GRATTIS,GRATTIS Marie-Anne!

  Vilket härligt inlägg!!!
  Klokt och genomtänkt, det låter absolut som ett frestande alternativ!!!

  Ha det gott, födelsedagskramar från Ingela

  SvaraRadera
 2. ... och du 63 är ingen ålder... det beror bara på vad man jämför med...man kan ju välja ex. en 90-åring ;-) Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis igen...jag är helt säker på att kommande år blir lika spännande...eller vad tror du?

  SvaraRadera
 4. STORT GRATTIS!!!!
  Måtte åren bli bara bättre och bättre!!!
  Kram!
  Madelene Ryberg

  SvaraRadera