lördag 14 juli 2012

Dubbelfest!


Far och son - på bilden väldigt ung respektive baby - idag 75 respektive 50! Stor fest var det för dessa två äldre gentlemän igår kväll!


Dignande fat med mat av alla de slag ( det var inte mycket över när alla var mätta och belåtna!)


Och alla möjliga drycker serverades också - bara att hämta!


Vädergudarna var inte särskilt nådiga under dagen, men i tid för festen slutade det regna och kvällen blev hygglig, om än lite kylig. Men med många människor  och massor av stearinljus i tältet var det nog ingen som frös tror jag!


"Skål och välkomna!" 75-årsjubilaren - det kan man inte tro.........


50-åringenThomas funderar - kanske på de finurliga quiz och lekar han satte ihop och sedan utsatte festsällskapet för - roligt var det! Vem som vann är det nog ingen som har en aning om..........


Kul hade vi, och gott var det, och efter maten var det - så klart - dags för allsång! Det tillhör alla fester, och den här var inget undantag! En sångglad skara, det här gänget!


Systrarna, Monica och Eva.


Och de vackra kusinerna, Jaqueline och Rebecca!


Glada gäster...........


Per-Erik med syster Vivi och lillpojken Jörgen. (Han har ett tag kvar till 50!)


Svågrarna Åke och Per-Erik filosoferar mellan tallrikarna. Diskuterar de kanske husbilar?


Presentbord............


.........och dags att öppna paket! Alla är väldigt fascinerade..........


"Och vad har vi här?" Det var inte den enda flytande presenten Per-Erik fick..........!


Jag vet inte var den här visan kommer ifrån, men den fanns på sista sidan i sånghäftet och sjöngs flera gånger under kvällens lopp. Den är bra!

Det blev en lång kväll och natt för många av oss. Vi drog oss tillbaka vid 1-tiden, Tommy och jag, men då var festen långt ifrån slut. Fortfarande vid 3-tiden då vi gick och lade oss hördes glada ljud från tältet där på Liavägen!
Jag hoppas att de båda jubilarerna är lika nöjda med kvällen som vi, som var gäster, är! Det är nästan så att man börjar se fram emot att fylla 75 (50-årsdagen har jag ju redan klarat av......)

1 kommentar: