tisdag 2 augusti 2011

Och nu är det snart slut




på lillsemestern på Rörö! Men en dag till av sol och bad fick de - alla utom stackars Zebbe, som hostade och var febrig och sov sig igenom mest hela dagen.



Och jag badade i havet, för första gången i år! Den 2 augusti - en dag att minnas..............Det var hyfsat varmt för ett snabbdopp - för det var thailandsvärme på land!



Hela dagen igår var gänget på Liseberg och gjorde slut på en massa pengar och energi! Isabelle, stora barnbarnet, mötte upp och var med under dagen. De kom hem efter 13 timmar, ganska möra och panka, Själv tillbringade jag en ovanligt lugn natt på jobbet, och sov några timmar när jag kom hem, men var ändå vaken först av alla!



Så det blev sen frukost - väldigt sen! Lunch fick vi hoppa över - det finns gränser ! Middagen fick farmor stå för idag - kyckling med alla tillbehör. Den fick gott betyg av Leo - tvåa, efter pappa! Inte illa! Men efter flera timmars sol, bad och krabbfiske är man hungrig.....
Och sedan sov Zebbe igen, och vi andra tog en kvällspromenad. Först tittade vi på "mitt" nya hus, dit jag flyttar om sådär 3 veckor, och sedan hämtade vi Monica och gick upp till vattentornet.



Och där satt vi i nästan två timmar och njöt av kvällssol, värme, ett glas vin och varandras sällskap. En helt fantastisk kväll - igen!



Och Leo hittade årets första mogna björnbär! Fast han tyckte att det var lite surt...........



Men i morgon, väldigt tidigt, åker de vidare på nya äventyr. Det har varit så mysigt att ha dem här!



Om någon undrar: iPhonen som fick bada i saltvatten i 30 sekunder har, efter sol- och rismetoden, vaknat till liv igen och fungerar u.a. Lite konstig bakgrund på den kanske - den ser lite fläckig ut, men man kan inte få allt.................Den lever igen i alla fall - och det var det väl ingen som trodde - eller hur? Inte jag i alla fall............

2 kommentarer:

  1. Godmorgon!

    Var faktiskt inne hos dig redan igår kväll strax före läggdags men så kom vårtbitarjakten och sängen väntade så här är jag. Hoppas att det passar. Ser att ni har det fortsatt härligt GOTT!

    Tror nog att vi lyckas samla ihop ett helt knippe sommarminnen att njuta framöver ;-)
    kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder som vanligt! Dagar vi ska minnas länge...å bad idag igen...eller?

    SvaraRadera