onsdag 17 augusti 2011

På väg från och med nu!


Så har de då gått, de där 4 månaderna sedan det blev klart att jag skulle flytta. Jag tyckte att det var lång tid kvar då, men nu är jag plötsligt där!Och för bara någon vecka sedan var mina nya hyresvärdar i full gång med att röja ur och montera in ny spis och städa............ 


..........och nu är det klart för inflyttning! Bra mycket tidigare än det var tänkt! Så nu lyckades jag med konststycket att hastigt och lustigt få ut ett par semesterdagar för att kunna flytta i lugn och ro - och så fort som möjligt.


Och idag fick jag nycklarna, och kände mig som en unge på julafton! Inte för att jag inte har trivts i min "gamla" lägenhet, för det har jag verkligen. Och utsikten över hamnen kommer jag kanske att sakna. Men den nya passar mig mycket bättre, både i storlek och hyra. Och uteplatsen är jag förälskad i!
Så i morgon efter jobbet kan jag börja flytta. Fast jag kanske behöver sova ett par timmar först. Får väl se hur det går med det...........Omkring mig är det fantastiskt vackert! I år blir det mängder av enbär. Undrar vad man kan göra av dem?Och fortfarande, och förhoppningsvis ett bra tag till, blommar det överallt...........i gult, blått, vitt och lila!

5 kommentarer:

 1. Grattis till nya lägenheten!! :)

  SvaraRadera
 2. Men så roligt för dig Marie-Anne! Jag önskar dig all glädje med den nya lyan!

  Kram Ingela på Hållplats Åhus

  SvaraRadera
 3. Lycka till med flytten. Lyft nu inte alltför tungt/S

  SvaraRadera
 4. Jasså nu har flytten startat på allvar...då står väl Tommy snart på tröskeln och vill in!
  Kram/Monica

  SvaraRadera
 5. Tack, Madelene, Inela och Susanna! Och Susanna - jag ska försöka låta bli, för ryggen gillar inte tunga lyft, men.....
  Monica - Tommy dyker nog upp när som helst nu...Kanske man kan få lite bärhjälp......

  SvaraRadera