söndag 14 augusti 2011

Malee Garden reunion!


Malee Garden - favoritstället i Thailand! Om ett halvår åker jag dit för fjärde gången, och för Monicas del blir det tredje besöket. Men innan dess hade vi bestämt att ses på Rörö i sommar, innan Britt-Marie och Ging åker tillbaka till Thailand. Britt-Marie har sett tillräckligt många bilder vid det här laget och ville se med egna ögon om Rörö verkligen var så fint i verkligheten!Så på onsdag eftermiddag hämtade vi våra kära hyresvärdar på Landvetter. Och givetvis var det skyfall hela vägen till Rörö! Det måste varit sommarens i särklass regnigaste dag! Det började ju bra det här.........Men vi konsulterade förstås klart.se på våra iPhoner och konstaterade att det skulle vara uppehållsväder när vi kom till Rörö. Britt-Marie var något skeptisk........Men - redan på Burö, där vi naturligtvis missade en färja och fick vänta på nästa, så slutade regnet och Ging kunde filma hur mycket som helst!Och visst var det inget regn på Rörö! Det var också mängder med havskräftor! Lite oroligt att bjuda långväga gäster på - det var premiär för dem.....Men vi hade inte behövt vara oroliga - det föll herrskapet i smaken! Lite chilistarkt att doppa kräftstjärtar i - tillverkat av Ging - gjorde inte smaken sämre!Dagen efter kom Yvonne och JT - så nu blev det en riktig reunion med både värdpar och stamgäster på Malee Garden! Hur kul som helst! 
Och medan Ging lagade Massaman till kvällens middag tog vi andra en promenad på Et och ut till västsidan. Lite småkyligt och ett och annat regnstänk, men skönt ändå. Och JT fotade - ur alla möjliga och omöjliga vinklar!


Dramatisk himmel blir snyggt på bild!Britt-Marie gjorde ett antal försök att få till en snygg bild på Moa - inte så lätt som det låter. Moa är inte så pigg på att fotograferas av någon anledning.......Jag tror ändå att det lyckades till slut!

Och så samlades vi alla i Monicas och Per-Eriks uterum för att äta Gings Massaman och grillat med tillbehör! 

Ging (med en dyrkande Olga i knät - och en ganska belåten Britt-MarieYvonne och JT - väntar på Gings MassamanGrillmästarna - Tommy och Per-ErikOch "värdinnorna" - Monica och Marie-AnneKvällen blev rätt sen, och herrskapet Jonsson skulle iväg på lillsemester med husbilen nästa morgon, så vi som inte skulle upp tidigt vandrade vidare hem till mig och gick loss på de återstående kräftorna. Nu återstår inga kräftor längre.

Och sedan blev det en ny dag...........

4 kommentarer:

 1. Tack än en gång, det var supertrevligt att återse alla plus att träffa fler Röröbor :-) O äntligen på fredan visade ön sig från sin bästa sida, sol o blå himmel! Hade gärna stannat..! Kram Vonsan o JT

  SvaraRadera
 2. Härliga dagar och kvällar och mat och foton och natur och människor. Kan inte vara bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack och tack från Malee Garden-gästerna som njuter vidare. Om vi trivs? Jo tack, har till och med köpt t-shirt med texten "I love Rörö!" :)

  SvaraRadera
 4. Ja, helt klart dagar att minnas. Tur att vädret ändrade sig och att vi fick visa Rörö från sin bästa sida. Hälsa Ging och Britt-Marie och ge dom en kram från mig...

  SvaraRadera