måndag 22 augusti 2011

Söndag - vilodag?Glöm det! Idag var det dags för eldprovet! Skulle mina möbler hitta hem? Skulle jag hinna städa gamla lägenheten så Tommy kunde börja flytta in?
Dagen började i alla fall roligt! Eva, grannen, kom in för att tacka för att jag vattnat hennes blommor under deras semestervecka. Det här kortet fick jag! Systrarna, Eva och Monica, tyckte att det var väldigt passande för mig. Undrar vad de menar? Vill de gifta bort mig? Tycker de att jag ska ha lite roligt innan dess? Nja - jag vet inte...........Jag har lite annat att tänka på för tillfället..........Tommy åkte till stan och kom tillbaka med soffa och fåtölj. Nu skulle min monstersoffa ut, och hans monstersoffa skulle in. Vi hade gett upp hoppet, för det var ont om bärhjälp på ön den här kvällen. Men då hade vi inte räknat med Madde och Johnny, starkast och smidigast i gamla skolan! Efter någon timma var eländessofforna på plats, och vi trodde inte våra ögon! Vilka grannar!Sedan orkade jag inte mer. En liten stund på uteplatsen bara, innan läggdags. Och där fick jag sällskap av den här figuren! En groda, tänkte jag först, men av storleken att döma var det snarare en padda - han var enorm! Han höll mig sällskap en lång stund innan han förvann med ett jätteskutt. Det kändes nästan som Thailand i lågsäsong, med den skillnaden att den här filuren höll tyst - det gör inte grodorna i Thailand!

3 kommentarer:

 1. Ja kära marianne här på din nya uteplats finns det på kvällarna gott om Rörös omtalade sällsynta paddor men de är väldigt snälla alltså inget att vara rädd för vilket jag vet att du inte är men visst är det roligt att få besök.
  kram Marita

  SvaraRadera
 2. Hej på dej!

  Hör att det är mycket på gång på Rörö. Även om det kan vara roligt att flytta så är det jobbigt, helt klart. Har ni mer kvar att flytta eller detta var kanske bara början? Lite charmigt med paddan kanske men knappat gullig!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Groda eller padda...sådana ska kyssas! Nu kanske du missade prinsen! Tänk på det nästa gång han sitter på din uteplats!

  SvaraRadera