måndag 29 augusti 2011

Augustiavslutning


Den här dagen skulle min flytt äntligen avslutas! Det har tagit tid, men nu - nästan klart!Min gamla bokhylla och "värdeskåp" - ett arv från farmor och farfar, skulle äntligen hamna rätt! Den har varit borta i nya lägenheten en gång, men fick inte plats i röran, så den fick ett tillfälligt hem i Per-Eriks garage, mitt ibland alla Tommys prylar. Men på middagen kom Åke och Tommy i full fart på Åkes stora moppe, och med hjälp av Per-Erik lastades den på och kördes bort till Hunnekullsvägen, bars in och placerades på hedersplats i det nya sovrummet. Och det var den sista prylen (tror jag, om jag nu inte har missat något!) -  nu är det nya hemmet komplett! Så nu kan alla få komma och hälsa på! Fast inte samtidigt kanske...............Och nu längtade jag ut! Jag tror inte att jag har varit utomhus de sista 2 veckorna. Så Monica, hundarna och jag tog en tur till västsidan.
Vassen har vuxit sig hög vid Ersvan.Sol och blåst - riktigt härligt väder!Vågorna gick höga idag därnere på västsidan.Och dagen var oemotståndlig för en fotosafari. Monica in action!Sten, hav och himmel........Kojan, som har rivits och byggts upp igen otaliga gånger under sommaren!Hemma igen - och en titt på chiliplantorna som har fått följa med till nya stället. De verkar ha klarat flytten och acklimatiserat sig. Det är massor av frukter på den här! Nu väntar jag bara på att den ska leva upp till sitt namn - "Hot Orange"! 


4 kommentarer:

 1. Så skönt att flytten nu är klar och du hemma! :)Jag gillar himlabilden!!! Jättefin!!

  SvaraRadera
 2. Nu är det bara att andas ut och njuta både för dig och Tommy...och fint har det blivit på båda ställena. Å du...varför fick inte jag så fin chilli...hmm!

  SvaraRadera
 3. Nu kan du ropa hej för det ser ut som att du har hunnit över bäcken!

  Ett gäng härligt njutbara bilder från ön!

  Ha det gott, hade varit häftigt att ta en tur nordvästerut.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Rörö verkar ha en mycket spännande natur, det är verkligen vackert!

  SvaraRadera