söndag 21 augusti 2011

Första natten!


Så har jag då sovit första natten i mitt nya hem! Eller - sovit och sovit - jag har väl varit i det närmaste medvetslös efter gårdagens flyttande och bärande. Tur att mina nya hyresvärdar bjöd på en trevlig (och god!) inflyttningsmiddag, annars hade jag nog glömt bort att äta. 
Min kamera har försvunnit i röran. Men jag är inte så orolig - den kommer väl fram vad det lider. Men innan jag kan börja packa upp och ställa i ordning och leta fram kameran återstår det en del i den gamla lägenheten - nästan alla möbler står kvar. Dem får jag förhoppningsvis hjälp att flytta idag. Och så ska det städas. Och utanför står Tommy och trampar otåligt och väntar på att få komma in!
Men vilken känsla det var för en liten stund sedan, när jag kunde gå rakt ut på min uteplats i morgonrock med kaffe i farmorsmuggen och en ostmacka!7 kommentarer:

 1. Välkommen hem till ditt nya hem! :)

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är en härlig känsla att vakna o se denna underbara utsikt.Hoppas att du kommer att trivas bra i din nya lya. Kram

  SvaraRadera
 3. glömde skriva mitt namn,Ulla.

  SvaraRadera
 4. Utan kamera! Hemska tanke...jag får komma och dokumentera tills den kommit tillrätta!

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas du ska trivas i ditt nya hem vi önskar dig välkommen till Hunnekullsvägen.
  Marita och Stig samt tre små vita tussar.

  SvaraRadera
 6. Skönt att det är över själva flyttandet! Nu börjar det roliga - har du slängt mycket? Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för alla snälla kommentarer! Lite är det kvar att göra....Och jag slänger, och jag ger bort, och ändå har jag för mycket. Så det är bara att fortsätta rensa! Och jag kommer att trivas SÅ bra här!
  Förresten - kameran kom tillrätta idag! Återfanns i en ficka där den absolut inte skulle ligga..........

  SvaraRadera