torsdag 28 juli 2016

Duktiga!


6.00. Vaken. Frukost. I färjekön 9.10 för att komma med färjan 9.45 - för säkerhets skull. Det är sommar, och det är köer. Men döm om vår förvåning när vi trycktes in på färjan som skulle gå 9.15. Nåja - aningen sen var den kanske, men det berodde enbart på att våra fantastiska färjegubbar jobbade stenhårt på att få med alla bilar som väntade. De lyckades! Och de fick med några bilar från Hyppeln också - fantastiskt!

Redan innan 14.00 var vi framme i Gustavsfors, med släp och allt!


Den här gången var släpet ganska högt och tungt. Men det gick hur bra som helat, hela vägen! Och när vi äntligen var framme fick vi hjälp med avlastningen av våra snälla grannar!


Nu har penséerna lagt av och fått flytta upp till skogsbrynet. Där får de stå........


Äntligen får Tommy sina efterlängtade pelargoner! Vi passade på att köpa tio pelargoner för 199:- på Blomsterlandet i Uddevalla på vägen.


Och nu är de på plats!


I år ska vi försöka övervintra dem - det har vi inte kunnat göra innan, för vi har inte haft någon lagom sval plats. Nu ska det väl funka, med åtta plusgraders underhållsvärme i huset!


Det är väl rätt sanslöst hur snabbt allt växer! Vi har ju bara varit borta i ett drygt dygn!


Men i växthuset exploderar det! Vi verkar till och med få blomkål.............

Nu har vi allt varit duktiga! Ett drygt dygn, och det mesta av våra saker är  - om inte på plats. så i alla fall väldigt nära! Nu är vi rätt trötta, och rätt nöjda............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar