lördag 16 juli 2016

Flyttdrömmar och fint besök


Dessa märkliga drömmar! Inatt flyttade vi, med hjälp av våra barn. Johanna och Micke kom med flyttfordonet - som inte var en flyttbuss med släpkärra, utan en gigantisk segelbåt! Och inte kunde Johanna segla särskilt bra heller - hon hamnade i en hamn som var en återvändsgränd!
Fredrik tog hand om fotograferandet och kommenderade Tommy att montera ihop vår säng på utsidan  när vi väl var framme - det skulle visst bli bättre bilder då. Jaha ja. Undrar om jag har börjat få lite flyttångest - det är ju bara 4 veckor kvar nu.......... Och nu har jag skickat in flyttanmälan - den 15/8 bor vi i Gustavsfors! 


Det ser ut att bli ett riktigt hallonår! De där skogshallonen behövde lite stöttning..........



Tommy tog sig an gräset idag. Det var långt. Väldigt långt. Nu är det fint........


Våra inneväxter har stått ute sedan i måndags. De verkar faktiskt gilla utelivet, för det kommer nya små gröna saker på flera av dem!


Jag var rätt nöjd med den molniga dagen. Det är lättare att måla då......... 


Kunde inte motstå att plocka en bukett.......


Framåt kvällen fick vi besök. Den här missen var väldigt social och ville gärna följa med in! Jag föll nästan för de där vackra blå ögonen.........


Var han/hon kom ifrån har jag ingen aning om, men antagligen bor den hos någon av grannarna. Jag tror att det är en ragdoll..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar