onsdag 26 juni 2013

Jag blir tokig!


Igår var jag hos grannarna en stund, och innan jag gick därifrån fick jag en inflyttningspresent - ett par hemstickade grytlappar! Dessutom fick jag en björk i för tidig födelsedagspresent - en valfri sådan! Vilka underbara presenter!


Idag har regnet hällt ner hela dagen, från 7 i morse. Fortfarande regnar det lika mycket, och nu börjar jag bli lite orolig för de tre husbilarna som ska komma på fredag - hur ska det gå? Vi har ju inte precis någon stadig och stor parkeringsplats här................Men vi får väl hoppas och tro att det går bra. Dessutom ska ju en bil till få plats här, plus vår lilla Gröna...............För i morgon blir jag riktig Fritidsforskare, och på fredag firar vi det, så då blir det fullt hus!


Nu blir det matlagningsdag i morgon. Och kanske lite städning. Och kanske lite skogsarbete, Vi får väl se.............


Men apparater gör mig tokig! Jag har en del att lära mig, och min nya fina söta Mac är väldigt samarbetsvillig - så länge jag är uppkopplad! Men uppkopplingen här i Drömstugan är under all kritik! Den har varit dålig hela tiden, men sedan vi kom tillbaka hit i söndags fungerar den inte alls. Jag använder iPhonen som modem numera, och hemma på Rörö går det hur bra som helst, snabbt och lätt! Här i  Dalslandsskogarna är det alldeles dött! Jag kan inte ens ta emot samtal........! Jag kan gå ut och sätta mig - då funkar det - ibland - men hur kul är det när det spöregnar? Och Macen blir blöt - det kan inte vara bra............
Nej - nu är det hög tid att ta ett allvarligt samtal med tre och sedan byta operatör! Fungerande telefon och uppkoppling är ett måste!
Om ni undrar - jag använder Tommys dator just nu.......
Jaja - vad ska jag göra.............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar