lördag 1 september 2012

Höst eller?


Tveksamt. De två senaste dagarna har det snarare sett ut som det var den där sommaren vi har väntat på som kom nu. Det var i alla fall läge att ta en promenad ner till Et igår. Det känns som om det var väldigt länge sedan sist.Vi har ju varit borta de senaste 11 dygnen...........Långt borta, känns det som!


Olga fick följa med efter en försynt förfrågan från hennes matte, som tyckte att bokstavshunden behövde bli av med lite överskottsenergi. Olga höll för övrigt på att vränga sig ut och in av lycka när vi kom - jag tror att hon tycker att vi har varit borta för länge!
Med nytt fint halsband och flexikoppel drog hon iväg över markerna med mig i släptåg! Jag tror inte att hon var mindre energisk när vi kom tillbaka - det går inte att trötta ut Olga i första taget!


Öns årliga kräftskiva skulle gå av stapeln fredag kväll. Vi skulle egentligen varit med, men insåg att vi inte riktigt orkade så här dagen efter hemkomst. Men man kan ju äta lite kräftor i lugn och ro hemma............


Lördagen bjöd också på strålande sommarväder, även om man känner en aning av höst i luften nu. Men det är ju faktiskt den första september idag, första dagen i första höstmånaden, så det är väl bara vad man kan vänta sig.
Hamnen var i alla fall fullsmockad med båtar! Jag vet inte om det var vädret eller kräftskivan som drog. På vår plats låg det i alla fall tre stycken sida vid sida!
Jag har tagit itu med sista flyttsvängen idag, och nu är det nästan färdigflyttat - bara lite städning kvar! Men i morgon eller på måndag får det vara klart, för på tisdag efter jobbnatt är det Dalslandsdags igen! Oj vad vi flackar och far...........

2 kommentarer:

  1. Ops! Vad gör ni när er båtplats är tagen?? Den har ju NI betalt för..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja - det har väl varit lite jobbigt då och då under sommaren......Men nu har båten flyttat till Dalsland!

      Radera