måndag 3 september 2012

Jag kan inte bestämma mig


för om tiden går långsamt eller fort. Både - och tror jag..........
Ibland känns det som om tiden går alldeles för fort. Sommaren till exempel - den är ju redan slut ju!  Vi är redan flera dagar in i september, och vi hann inte alls med allt vi hade tänkt oss. Fast ganska mycket hann vi förstås...... Kan man få lite semester fast man är fritidsforskare tro?


Idag var det i alla fall en strålande vacker - och varm - höstmåndag. Och i gästhamnen låg bara två förskrämda segelbåtar. Alldeles nyss var de 150!


En sväng till strandstenarna tillsammans med Monica och alla fyrfotingar tog vi. Och inte en människa (eller hund för den delen) såg vi på hela tiden! Så lyckliga hundar fick springa av sig utan koppel, medan vi njöt av sol och 19 plusgrader!


Fika på uteplatsen efter en svettig promenad. Monica hade hittat ett riktigt fynd på Klädkällaren (av alla ställen)! En 3-pack Khom Loy - ljuslyktor som man tänder och skickar iväg upp till himlen! I Thailand ser man dem hela tiden. Nu hoppas vi på en fin,vindstiila kväll nästa vecka - då kanske vi kan gå upp på Ers kullar och tända dem och skicka iväg dem!



I morgon blir det en ny resa upp till Gustavsfors. Båten behöver lite extra omsorg, och det snabbt! Så där blir vi kvar några dagar. Vi tänkte kombinera båtjobb med lite svampletande...Och kanske, kanske tar vi en liten extra titt på Drömstugan! När det gäller den så sniglar tiden sig fram - fortfarande drygt två veckor kvar tills den är vår...........

3 kommentarer:

  1. Ja, nästa vecka om vädret stämmer skickar vi upp några Khom Loyer - som en hälsning till de våra på andra sidan!

    SvaraRadera
  2. Lycka kan beskrivas just så, som att tiden står stilla och samtidigt rusar iväg... fortsätt njut Kram Ingela

    SvaraRadera