lördag 22 september 2012

Vilse i storskogen


Alla var faktiskt vakna ganska tidigt idag, Det var ju mycket som skulle hinnas med................


Monica tog en hundpromenad i skogen bakom huset. Hundarna var alldeles exalterade - skog! Älgskit! Efter en stund ringde hon............."Jag har gått vilse - jag vet inte var jag är!" Lillebror Tommy kom snabbt till undsättning, med plingklocka och allt, och förde systern i säkerhet - hem till Drömstugan igen! Så kan det gå..............Monica kommer aldrig mer att gå ut i skogen utan GPS. Och mobiltelefon är ett måste!


Jag tog med mig Monica och Eva på en tur grannskapet. Vårviks kyrka var jag bara tvungen att visa! Det tog en stund att ta sig fram på gropiga grusvägar, men det är värt besväret! Det tyckte Monica och Eva också..............Inte undra på att den har blivit utnämnd till Sveriges vackraste kyrka!

När vi kom tillbaka hade våra älsklingar grävt det där som vi var bekymrade för - ett långt dike att lägga ner vattenrören i, isolerade och klara! Vi måste ha vatten året runt och inte behöva vara rädda för att det ska frysa någonstans............. Nu kan vi koppla av, anlita en rörläggare och förhoppningsvis vara klara innan vintern! Tack så otroligt mycket, Per-Erik och Åke! Det var den bästa inflyttningspresenten vi hade kunnat få!


Långt om länge fick Olga och Moa komma in i stugan! Olga gick förstås som en liten bulldozer genom hela huset! Moa tog det lite lugnare.............. 


Hon slog sig till ro i närheten av vedspisen - hunden som älskar värme!


Det har regnat och regnat och regnat hela dagen idag! Men vad gör det? Vi har en Drömstuga med vedspis, trevliga vänner och god mat! Vad kan man mer begära................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar