onsdag 6 juli 2011

Vilken dag!


Det är nästan osannolikt vackert! I det närmaste vindstilla, bulliga moln i horisonten, 26 grader varmt......



Min "inflyttningshibiscus" från oktober, som har blommat villigt ända sedan dess (bortsett från i början då den bara tappade knopparna) har fått flytta ut. Den belönade mig genom att blomma igen - med en fantastisk färg! Inte gul - snarare orangegulrosa. Märkligt men vackert!



Idag hade jag ju lovat Olga en promenad, så det fick det bli. Och det behövde hon nog för att lugna ner sig - Olga har fångat en mus idag, och det tog på krafterna! Men Moa - min andra älskling - sov sig igenom hela den dramatiken och var bara överlycklig över att få komma ut i bergen.




"I love you! Var har du Frolicen?"



En sådan här dag är det bara grillning som gäller - eller åtminstone att äta utomhus. Så det blev korv, potatismos och sallad på min uteplats, utan hundar! De sov........... Att det kan vara så gott med "barnmat" ibland!



Nu är klockan rätt mycket, solen har gått ner och molnen börjar torna upp sig över stan. Det är absolut vindstilla, och termometern visar på 20 grader. Dags att sova - i morgon blir det en ny tur till Öckerö vårdcentral.............

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för en mysig grillkväll och god mat...det gör vi om någon gång framöver. Vår tur till västsidan med raggmunkarna var inte fel den heller...för att inte tala om Moas kärleksförklaring!
    Monica

    SvaraRadera
  2. Halloj!

    Nu är jag hemma igen och såklart nästan direkt här på besök. Vilka härliga foton, nu har jag bara hunnit kolla ett par inlägg tillbaka, men visst är det härligt då kärleken är så ömsesidig!!! Det både känns, syns, hörs om det! Djuren är så bra på att använda sina sinnen och förmedla! Våra husdjur, Charlie var tokig av glädje igår, ja han formligen skrekav glädje... katten Olivia sprang och strök sig kring våra ben och la sig i resväskorna...

    Ha det gott nu måste jag vidare Kram Ingela

    SvaraRadera